Cilt Bakımı İstanbul

Cilt Bakımı

product

Cilt Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Saç Bakımı

product

Saç Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Vücut Bakımı

product

Vücut Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Sağlıklı Saçlar İçin Bitkisel Maskeler


Saçların daha parlak ve canlı olmasını kim istemez ki ? Sağlıklı saçların en belirgin göstergeleri parlak ve canlı saçlardır. Saçlarınızın güzelliği güzel bir görünümünde en belirgin özelliklerinden bir tanesidir. Saçlarınızdaki hasarları evinizde bitkisel karışımlar hazırlayarak kolayca giderebilirsiniz. İşte sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayan o karışım :

Saçınız güzelliğinizin tam anlamı ile “çerçevesi”. Bakımlı, parlak ve canlı görünümlü saçlar kişiliğiniz hakkında da ipucu veriyor. Şimdi herkes saçtan şikayetçi: Kırılgan, mat görünümlü ve bakımsızlar. Kepek kaynıyorlar. Çözümü bitkilerden elde edilen saç yağlarında. Tellerin kaybını önleyen ve lüks bir görünüm veren doğal karışım özel onarım yapıyor ve bebeksi saçları geri kazandırıyor.

Çoğu kişi ipeksi ve parlak saçlar ister. Ne olursa olsun bakımlı ve göze çarpan saçlar bir çok kadının ve erkeğin sahip olmak istediği önemli bir şey. Çünkü güzelliğin tam anlamı ile “çerçevesi”. İnsan güzelliğinin çok çok önemli bir aksesuarı..

Parlak ve canlı görünümlü saçlar kişilik hakkında da ipucu verir. Maalesef bir çok insanın, özellikle gençlerin saçı inanılmaz kırılganlıkta. Ya tutam tutam ele gelip dökülüyorlar veya kolay kopuyorlar. Veya ne yapılsa yağlanmaları giderilemiyor. ( Hemen hemen her iki kişiden birinin kafa derisindeki yağ bezleri normalin üstünde yağ üretir. Yüzünün derisi yağlı olanların genellikle saçı da yağlıdır) Kepekler ise ne yapılsa gitmiyor. Kafa derisini örten bu tellerdeki hasarlar, yalnızca b ir problem olarak değerlendirilmiyor, aynı zamanda kişinin dengesini ve günlük hayatını da ciddi bir şekilde etkiliyor. Saç problemleri günümüzde erkeği geçmiş yıllara göre çok daha fazla etkiliyor.

Doğal olmayan, katkılı şampuanlar daha çok kepek üretiyor. Kırılgan teller, mat görünüm, kepek ve diğer sorunları giderecek, çok alımlı gösterecek harikulade saçlara giden özel bir bakım yolundan söz etmek istiyorum. Piyasadaki ürünlerle bu sorunları gideremeyenler kulak versinler..

Dikkat çekici bir parlaklık
Günümüzde gücün, gençliğin, canlılığın ve sağlığın sembolü olarak saçların önemi büyük. İstediğiniz harikulade telleri oluşturacak yol, tabiattan keşfedilmiş doğal saç yağlarında. Rüzgar, tozlar ve güneş, kötü beslenme, üzüntü, stres gibi günlük etkiler, boyalarla gelen yıpranma, kırıklar, kuruluk, cansızlık.. Bütün bunlar doğal saç yağları ile kısa sürede yok oluyor. Saç uçları onarılıyor, kökler kuvvetleniyor, dikkat çekici bir parlaklık veriyor.. Kepek oluşumunun da önüne geçiliyor. İşte bütün bunları bazı özel doğal bitki yağları sağlıyor.. Hiçbir kimyasal madde içermeyen bu bakım malzemesi masajla yedirildiğinde, içindeki onarıcı maddeler tellere ve saç köklerine nüfuz ediyor. Doğal saç büyümesini teşvik için deriyi nemlendiriyor.

Masajla saça uygulanıyor
Mucizevii karışımı doğrudan saç derisi üzerine uygulayın. Birkaç saniye parmak uçları yardımıyla dairesel hareketlerle masaj yapın. İçinde bir çok yağ var. Susam, badem, buğday ve biberiye gibi yağların içlerindeki aminoasitler, saçın kaybettiği canlılığı kazandırıp, bebek saçı ipeksiliğine büründürüyor. Saç dökülmelerini durdurması bir yana telleri çoğaltıyor ve saçın daha hızlı uzamasına, gürleşmesine neden oluyor. .
Haftada 1 veya 2 defa, banyodan önce masajla uygulanıyor. 20-25 dakika saçta bekletildikten sonra banyo sırasında veya öncesinde su ve şampuanla durulanıyor. Fakat yağı saçtan arındırmak için her zaman saçlarını yıkadığınız seferden 1 kez daha fazla yıkanması lazım. Fazla miktarda yıkamak da doğru değil. O dasaç bakım yağının etkisini azaltır ya da ortadan kaldırır. saçlar yoğunlaşır ve kırlma vb gibi sorunlar ortadan kalkar.Yağlı, kuru, ince, kısa veya kıvırcık tüm saçlar için bu uygulama söz konusu. Doğal özler ile yüklü özel bakımı yapın ve bu sihirli saç çalışmanızı aynadan seyredin! Yalnız saç sorunlarının kadını erkeği olmaz. Bu uygulamayı erkekler de hayata geçirmeli.

Hint sümbülü yağının saça etkisi
Hint sümbülü otsu bir bitki türü. Hindistan’da, Nepal’de, Himalayalar’ın yüksek yerlerinde yetişiyor bu sümbül. Ondan elde yağı ise damıtılmış saf, uçucu bir yağ. Dökülen ve kırılan saçları onarmak için özel bir etkisi bulunuyor.

Nohut lapası
Nohut, içerdiği doğal proteinler ile saç kaybını önlemek için süper bir bakliyat.
Özellikle kuru saçlar için bir kür vermek istiyorum.
2 yemek kaşığı susam yağı 2 yemek kaşığı badem yağını karıştırın. Saç derisine masaj yaparak sürün. Öyle beklesin. Bir başka kapta 4 yemek kayığı nohut ununa lapa olana kadar ılık su ekleyin. Saç uçlarına elinizle yedirin. Sonra tüm saçları toplayarak steçle sarın. 20 veya 25 dakika bekledikten sonra, iyice şampuanlanlayarak yıkayın. .

No Response to "Sağlıklı Saçlar İçin Bitkisel Maskeler"

Yorum Gönder