Cilt Bakımı İstanbul

Cilt Bakımı

product

Cilt Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Saç Bakımı

product

Saç Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Vücut Bakımı

product

Vücut Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Erkekler İçin Makyaj Setleri

Ünlü Fransız moda ve kozmetik markası Jean Paul Gaultier, bakımlı erkekler için makyaj seti çıkardı. ‘‘Le Male Tout Beau Tout Propre’’ (Tertemiz Yakışıklı Erkek) adıyla Nisan 2003'ten itibaren satılmaya başlayan set, Türkiye de de piyasaya çıkarılacak.Set iki ayrı bölüm olarak hazırlandı. Temizlik bölümünde yüz ve vücut cilt bakım ürünleri yer alıyor. Nemlendirici sabun, duş jeli, tıraş sonrası nemlendirici losyonu gibi ürünler var. Bu ürünlerin hepsi ferahlatıcı, koruyucu ve nemlendirici etkiye sahip. Ambalaj ve kutuları özenle hazırlanmış, özellikle ‘‘erkek’’ renkleri kullanılmış. Bütün ürünler parfümlü, kokusu uzun süre kalıcı.Bu sette yüz ve vücutta kullanılan nemlendirici bir temizleme sabunu, duş jeli, şampuan gibi ürünler var. Deodoran ve koltukaltı stick yağsız, alkolsüz olarak tasarlanmış. Tıraş sonrası losyonu, kolay emiliyor, alkol içermiyor ve tıraş sonrası yanma hissini ortadan kaldırıyor. Buraya kadar saydığımız ürünlerde çok şaşırtıcı bir şey yok. Çünkü son yıllarda erkeklerin cilt bakımı na çok önem verdiğini, birçok markanın da sofistike ürünler çıkardığını biliyoruz. Gaultier'nin Le Male Tout Beau Tout Propro serisinin asıl özelliği, makyaj bölümü.

RUJLAR TEN RENGİ

Bu bölümdeki tüm ürünler de parfümlü ve uzun süre kalıcı etkiye sahip. Öncelikle bir tür fondöten var. Gerçi bu ürüne firma ‘‘nemlendirici bakım kremi’’ demeyi tercih ediyor ama, hafif bir rengi var. Zippo çakmağa benzeyen bir kutunun içinde sunuluyor. Karbonatla zenginleştirilmiş bu krem, kusursuz bir yüz sağlıyor. Nemlendirici tonik etkisine sahip ve yüzdeki yorgunluk çizgilerini ortadan kaldırıyor. Özellikle uykusuz ve yorucu gecelerin ardından kullanılması tavsiye ediliyor. Hafif renkli olduğu için, cilde canlılık veriyor.

Doğal bir görünüm sağlayan pudra, bronz bir ten ve cilde doğal bir parlaklık veriyor. Nemlendirici etkisi de cildin kurumasına izin vermiyor. Fırçasıyla birlikte sunuluyor.
Dudak bakım seti, renksiz, koruyucu ve parlatıcı olarak tasarlanan 3 adet ruj ve bir tane besleyiciden oluşuyor. Rujlar ten rengi tonlarında. Koruyucu etkiye sahip ve doğal parlaklık sağlıyor. Sürerken ayna kullanmanıza bile gerek yok.

SÜRMESİZ OLMAZ

Sürme ve kapatıcı olarak hazırlanan göz kalemi, çift taraflı kullanılıyor. Bir tarafı sürme: Markanın yaptığı tanıtıma göre gözlere bir doğu erkeği gizemi kazandırıyor. Buna ‘‘korsan gizemi’’ tabirini de ekleyebiliriz: Karayip Korsanları filminde Johnny Depp'in sürmeli gözlerini hatırlayın. Göz kaleminin diğer tarafı ise kapatıcı.
Erkeğin ellerine çok önem veren Gaultier'in makyaj setinde bir de tırnak güçlendirici var. Küçük mucize olarak adlandırılan bu ürün, tamamen renksiz ve kokusuz. Kullanımı çok kolay ve tırnakları besliyor.

ACABA ERKEKLİK ELDEN GİDER Mİ?

Jean-Paul Galtier'nin kendisi de makyaj yapmaktan hoşlanan, bütün moda şovlarının sonunda gözalıcı kıyafetler ve kalem çekilmiş gözlerle podyuma çıkan bir modacı. Onun iddiasına göre makyaj, erkeklerin ‘‘erkeksiliklerini’’ kaybetmeleri anlamına gelmiyor. Marka, gözleri kendiliğinden sürmeli pekçok Arap, İspanyol, Hint erkeğinin kadınlara çekici geldiğini düşünerek, göz kaleminin bir ‘‘doğu gizemi’’ sağladığını öne sürüyor. Göz kaleminin dışında makyaj setindeki birçok ürün ten rengi. Asıl amaçları erkeğin yüzündeki kusurları kapatmak.

No Response to "Erkekler İçin Makyaj Setleri"

Yorum Gönder