Cilt Bakımı İstanbul

Cilt Bakımı

product

Cilt Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Saç Bakımı

product

Saç Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Vücut Bakımı

product

Vücut Bakım Hizmetleri

Devamı için Tıklayın...

Cilt Bakımı Ürünleri


Duyduklarım, yaptığım araştırma ve uzman bir psikologdan aldığım görüş, kadınların ve erkeklerin iyilik algısının farkını da çok güzel ortaya çıkarıyor. Kadınlar, rahatlamak için vücut bakım ürünlerini tercih ederken; erkekler, güçlerine güç katmak için beslenme ve kişisel bakım ürünlerini tercih ediyorlar.

Türkiye''deki birçok o telde SPA merkezlerini kuran ve birçok enstitü tarafından kullanılan profesyonel ürünleri getiren Juventa Kozmetik Genel Müdürü Pelin Hanım ile yaptığımız görüşmede güzel bir vücuda sahip olmak için, uyku kalitesinin, dengeli beslenmenin çok önemli olduğunu ve yediğimiz her şeyin cildimize yansıdığını öğrendim.

Sonuç olarak derinin altında bir sorun varsa kozmetik ya da cilt bakımı ürünleri ile sadece cildin yüzeyi anlık ya da bir süre için tedavi edilebiliyor. Kalıcı çözüm yaşamak istiyorsanız, güzellik uzmanınızın sizi yönlendireceği bir doktora görünmenizde fayda var. Yoksa bir sürü para ve zaman kaybetmeniz içten bile değil. Burada biz tüketicilere düşen görev, ağırlıklı olarak içinde yan etki yapacak kimyasalları minimum seviyede barındıran, doğala en yakın ya da organik ürünleri tercih etmek ve cilt temizliğini ihmal etmemek.

Sağlıklı, pürüzsüz ve parlak bir tene sahip olmak için uzmanların tavsiyesi önce vücuttaki ölü derinin atılması yönünde. Bu işleme peeling deniyor. Bu işlem sayesinde hem ölü deriler atılmış oluyor hem de kan dolaşımı hızlandığı için daha canlı ve sağlıklı bir görünüm ortaya çıkıyor. Bu görünümü korumak isteyenlere peelingi düzenli yapması öneriliyor. Özellikle 35 yaş öncesinde cilt kendisini 25-28 gün arasında yenilerken bu süreç, yaş ilerledikçe gittikçe yavaşlıyor. Yine uzmanlar her banyo esnasında olmasa bile; ayda 2 ya da 3 kez peeling yapmanızı ve bu işlemi nemlendirici losyon, krem ya da vücut yağlarından biriyle tamamlamanızı, cildinizin nem dengesinin korunması için tavsiye ediyor. Ben de sizin için doğal bakım ürünlerinin satıldığı mağazaları turladım.

Banyomuzda neler olmalı?
Lif, banyo eldiveni, banyo yastığı, doğal sünger, kese, vücut fırçaları, ponza taşı, peştamal, peştamal bornozlar, pike bornoz ve terlikler, organik sabun, vücut kremleri, losyonlar.

Sapmaz Sabun nam-ı diğer More Than Soap
Eğer bir yere sabun dünyası denilecekse işte burası tam böyle bir yer. Neredeyse 100''e yakın organik sabun çeşidi, banyo sütleri, banyo tuzları, masaj barları, aromatik SPA tabletleri, köpüklü banyo bombaları, katı kremleri, peeling çeşitleri, masaj yağları ile ne ararsanız arayın hemen hemen her şey burada. Şirket aynı zamanda Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerinin yetkili distribütörü.

Yakın bir zamanda aynı lisansla bu ürünler Türkiye''de de üretilmeye başlanacak. Sabunlar içinde deniz, mango yağı, kadife çiçeği, orkide-yasemin, çilek-yoğurt, ti tree-deniz yosunu en çok satılan çeşitler.

Benim favorim ise deniz, Türk gülü ve pembe greyfurt. Genelde saçlarında boya olan bayanlar sabununu boyayı bozacağı için pek tercih etmezler. Oysa Kastil Sabun grubu özellikle şampuan gibi. Özellikle sade ve biberiyeli bir sabun hem besliyor hem de saçı canlandırıyor. Özellikle Patcholi-Sedir ise yok satıyor. Birçok kişi sıra bekliyor. Şu an Capitol Alışveriş Merkezi''nin zemin katında bir stantları var. Diğer satış noktaları ve çeşitler hakkında bilgi almak isterseniz: http://www.sapmaz.com.tr/

Organik sabunlar (100 gr) 6-10 YTL
Banyo tuzları (100 gr) 4.50 YTL
Banyo sütleri (100 gr) 5.50 YTL
Köpük banyoları 10 YTL
Aromatik SPA tabletleri 9 YTL
Masaj barları 20-22 YTL
Vücut ürünleri 15-43 YTL


The Body Shop
The Body Shop adını, insan haklarına bile saygısı olmayan bir sürü şirketin içinde hayvan haklarına duydukları saygı ve yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle Hindistan''dan Namibya''daki evine ekmek götürmek isteyen, sadaka yerine iş isteyen insanların kurdukları kooperatife destek olmalarını anlatan bir haberde duymuştum. Tesadüf eseri mağazalarından birinden ilk içeri girdiğimde ise satış görevlileri önce kendi ürünleri yerine destek verdikleri sosyal sorumluluk kampanyalarına ait ürünleri satmak için göstermeleri ile ayrıca sempatimi kazandı.

Kadın ve erkekler için ayrı üretilmiş banyo ve vücut bakım ürünlerinden evde kendi başınıza yapabileceğiniz SPA ürünlerine ve masaj yağlarına, banyo ve masaj aparatlarına uzanan çok geniş bir ürün yelpazesi var. Buranın en güzel yanı ise istediğiniz kokudaki kremi, anında ürettirebiliyor olmanız. Yine burada güzelliğine düşkün, kendini bu konuda geliştirmek isteyenler de kitaplar da satılıyor. Ayrıca ücretsiz Love Your Body Club üyesi olabiliyor ve yıl boyunca da tüm ürünlerde % 10 indirim fırsatını kullanabiliyorsunuz. Detaylı bilgi edinmek ve satış noktalarını öğrenmek isterseniz http://www.shaya.com.tr/

Banyo yastığı 15 YTL
Kese-banyo eldiveni 6,50-8 YTL
For men yüz peeling kremi 23 YTL
Traş sonrası yüz koruma 15 YTL


Yves Rocher''i meyve özlü parfümleri ile tanımıştım
Bugün öğrendiğim kadarıyla inceltici ve selülit giderici vücut bakımı, anti-age etkili vücut bakımı, el ve ayak bakımı, vücut bakım ürünleri, epilasyon ve epilasyon sonrası vücut bakım ürünleri vb. daha birçok ürün grubuyla bünyesinde yaklaşık 800''e yakın ürün çeşidi var. Türkiye''de Koza Kozmetik aracılığıyla tüketicisiyle buluşabiliyor. Koza yetkilileri, birçok kişi içinde hiç katkı maddesi olduğunu bilmese de ürünlerin içinde minimum katkı maddesi ve koruyucu madde olduğunu söyleyecek kadar da dürüst. Detaylı bilgi edinmek ve satış noktalarını öğrenmek isterseniz internet adresi http://www.yvesrocher.com.tr/

Sauna etkili banyo konsantresi 35-50 YTL
Vücut peelingleri 20 YTL
Vücut losyonları 15 YTL
Sıkılaştırıcı vücut sütü 37 YTL


Hamam
Neredeyse unutulmaya yüz tutan Türk hamamı kültürü bugün Vefa Doğramacı tarafından tekrar canlandırılmaya çalışılıyor. Hamamda; Gaziantep, Ayvalık, Antakya, Kilis yöresinin çok özel yöresel el yapımı sabunları, 18. yy''da Edirne''de üretilen ve sultanların çeyizlerinin vazgeçilmezi misk sabunları; çağdaş Türk ressamlarından Mevlüt Akyıldız''ın Osmanlı sosyal hayatından esinlenerek tasarladığı temalı hediyelik sabunlar ve daha birçok çeşit bulunmakta. Daha fazla bilgi almak isterseniz http://www.hammam.com.tr/

Doğal sabunlar (100 gr) 1.50-8 YTL
Misk sabunları 2-4TL
Peştamal çeşitleri 8 YTL
Bornoz çeşitleri 45 YTL

Sabuni
Sabuni markası bana Osmanlı İmparatorluğu döneminde Edirne''de saray için özel misk sabunlarının üretilmesi ve buradaki üreticinin fazla oluşundan dolayı kurulan “Sabuni” adlı bir mahalleyi anımsattı. Oysa Birkan Sunar, oğlunun bebekliği döneminde bu işe önce hobi olarak başlamış. Fakat hobi olarak başlattığı sabun üretiminde o kadar iyi sonuçlar almış ki bu konuda, profesyonel araştırmalar yaparak hobisini işi haline getirmeyi başarabilen çok az kişiden biri olmuş. Birkan Sunar''ın başarı öyküsünü Kagider tarafından yapılan bir girişimcilik seminerinde bizzat kendisinden dinleme fırsatım oldu.

Sabunları da ilk kez orada gördüm. Sabunlarını ilk almamdaki neden bir girişimciye destek olma içgüdüsüydü; ama kullandığımda kalitesiyle bu desteği çoktan hak ettiğini ispatlamıştı. Sabuni''den doğal sabun çeşitlerinin yanı sıra aranjman sabun sepetleri, havlu sabun setleri, geleneksel banyo setleri ve banyo aparatlarını da temin edebilirsiniz.

Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr

No Response to "Cilt Bakımı Ürünleri"

Yorum Gönder